| Συνταγολογιο | |
|
+2Jennifer Crystaliz Μaria Grein 6 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Μaria Grein Επιμελητής Rollymist
Αριθμός μηνυμάτων : 587 Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2011 Ηλικία : 25
Ταυτοτητα Μαγου Κοιτώνας Crystaliz: R Βαθμός: πρωτοετής Strenght: (50/200)
| Θέμα: Συνταγολογιο Κυρ Οκτ 16, 2011 5:25 pm | |
| Εδω βαζουμε διαφορες συνταγες!Ξεκινηστε! | |
|
| |
Jennifer Crystaliz Crystaliz Sisters
Αριθμός μηνυμάτων : 1381 Ημερομηνία εγγραφής : 09/09/2010 Ηλικία : 26 Τόπος : Ακαδιμια Crystaliz
Ταυτοτητα Μαγου Κοιτώνας Crystaliz: R Βαθμός: πρωτοετής Strenght: (200/200)
| Θέμα: Απ: Συνταγολογιο Κυρ Οκτ 16, 2011 6:24 pm | |
| μεταφερετε στο καπελο της μαγισσας! | |
|
| |
Μaria Grein Επιμελητής Rollymist
Αριθμός μηνυμάτων : 587 Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2011 Ηλικία : 25
Ταυτοτητα Μαγου Κοιτώνας Crystaliz: R Βαθμός: πρωτοετής Strenght: (50/200)
| Θέμα: Απ: Συνταγολογιο Κυρ Οκτ 16, 2011 9:15 pm | |
| Τι χρειαζόμαστε:
- 1 φλ λάδι
- 4 αυγά
- 1 φλ ζάχαρη
- 2 φλ αλέυρι για όλες τις χρήσεις
- 1 πορτοκάλι ζουμερό ολόκληρο με την φλούδα
- 3 κ.γ μπέικιν πάουντερ
Στα γρήγορα Κατηγορία Διάφορα κέικ Μέθοδος Φούρνου Διατροφή Χορτοφαγική Περιέχει Φρούτα Αβγά Πως το κάνουμε:
- Βάζουμε στο μούλτι το ολόκληρο πορτοκάλι (χωρίς τα κουκούτσια φυσικά) μέχρι να γίνει πολτός.
- Στο μίξερ βάζουμε το λάδι, τα αυγά, τη ζάχαρη και το πορτοκάλι και τα κτυπάμε.
- Προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν
- Βάζουμε σε βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε σε
προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 45-50 λεπτά περίπου. Αφού περάσουν 30 λεπτά μπορούμε να δοκιμάσουμε με μαχαίρι να δούμε αν το κέικ έχει ψηθεί..
Λίγα μυστικά ακόμα Μπορούμε να προσθέσουμε καρύδα ή αμύγδαλα ή κομμάτια κουβερτούρας.. όμως είναι εξίσου νόστιμο και χωρίς αυτά. Επίσης μπορούμε να αντικαταστάσουμε το αλεύρι με αλέυρι ολικής αλέσεως και τη ζάχαρη με φρουκτόζη αλλά στη μισή ποσότητα απ ότι λέει η συνταγή. Μπορουμε να χρησιμοποιήσουμε τη συνηθισμένη με τρύπα φόρμα για κέικ ή ένα απλό ταψί. Επίσης το φλυτζάνι να είναι μεγάλο και τα υλικά να μετρηθούν με το ίδιο μέγεθος φλυτζανιού. | |
|
| |
Jane Crystaliz Crystaliz Sisters
Αριθμός μηνυμάτων : 357 Ημερομηνία εγγραφής : 09/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Crystaliz Academy
Ταυτοτητα Μαγου Κοιτώνας Crystaliz: M Βαθμός: πρωτοετής Strenght: (200/200)
| Θέμα: Απ: Συνταγολογιο Σαβ Οκτ 29, 2011 12:03 am | |
| εγω ξερω να κανω τοστ! | |
|
| |
Malleficoum_98k Πρωτοετης
Αριθμός μηνυμάτων : 320 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2011 Ηλικία : 26 Τόπος : σε αγνωστα μερη φαντασιας
Ταυτοτητα Μαγου Κοιτώνας Crystaliz: M Βαθμός: πρωτοετής Strenght: (0/200)
| Θέμα: Απ: Συνταγολογιο Τρι Νοε 01, 2011 3:10 am | |
| χεχε... εχει πλακα ετσι οπως το λες | |
|
| |
Jane Crystaliz Crystaliz Sisters
Αριθμός μηνυμάτων : 357 Ημερομηνία εγγραφής : 09/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Crystaliz Academy
Ταυτοτητα Μαγου Κοιτώνας Crystaliz: M Βαθμός: πρωτοετής Strenght: (200/200)
| Θέμα: Απ: Συνταγολογιο Τρι Νοε 01, 2011 3:53 am | |
| μα ναι, το κανω πολυ ωραιο!!!! βαζω και ριγανι και κετσαπ ελατε να σας κερασω καμια μερα! | |
|
| |
Μaria Grein Επιμελητής Rollymist
Αριθμός μηνυμάτων : 587 Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2011 Ηλικία : 25
Ταυτοτητα Μαγου Κοιτώνας Crystaliz: R Βαθμός: πρωτοετής Strenght: (50/200)
| Θέμα: Απ: Συνταγολογιο Τρι Νοε 01, 2011 7:46 pm | |
| ^Ουου τελεια!Θα ερθω να δοκιμασω τα φαγητα σου! | |
|
| |
Jane Crystaliz Crystaliz Sisters
Αριθμός μηνυμάτων : 357 Ημερομηνία εγγραφής : 09/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Crystaliz Academy
Ταυτοτητα Μαγου Κοιτώνας Crystaliz: M Βαθμός: πρωτοετής Strenght: (200/200)
| Θέμα: Απ: Συνταγολογιο Τρι Νοε 01, 2011 9:05 pm | |
| χαχα ενταξυ αλλα καλου κακου, φαε και κατι απο πριν (μην μεινεις και νυστικια) | |
|
| |
Jennifer Crystaliz Crystaliz Sisters
Αριθμός μηνυμάτων : 1381 Ημερομηνία εγγραφής : 09/09/2010 Ηλικία : 26 Τόπος : Ακαδιμια Crystaliz
Ταυτοτητα Μαγου Κοιτώνας Crystaliz: R Βαθμός: πρωτοετής Strenght: (200/200)
| Θέμα: Απ: Συνταγολογιο Τρι Νοε 01, 2011 9:10 pm | |
| hahaha ελεος!!!! βαλτε καμια συνταγη καλε και σταματηστε την κουβεντα! - Σπόιλερ:
2 αβγά 1 φλ. γάλα 1/2 κ.γ. αλάτι 1 φλ. αλεύρι 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη ή λάδι
- Σπόιλερ:
Χτυπάμε καλά τα αβγά, προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι, το αλεύρι και το βούτυρο. Σκεπάζουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε μια μικρή ποσότητα της ζύμης (ίσα να καλύπτει το τηγάνι), και μόλις ψηθεί από κάτω, τη γυρίζουμε. Αφήνουμε για λίγο και από την άλλη και τη βγάζουμε από το τηγάνι. Μπορούμε να τη γεμίσουμε με ό,τι θέλουμε και ή να τη φάμε έτσι ή να τη βάλουμε στο φούρνο για να λιώσει η γέμιση.
ναι σωστα ειναι κρεπες!!! | |
|
| |
Μaria Grein Επιμελητής Rollymist
Αριθμός μηνυμάτων : 587 Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2011 Ηλικία : 25
Ταυτοτητα Μαγου Κοιτώνας Crystaliz: R Βαθμός: πρωτοετής Strenght: (50/200)
| Θέμα: Απ: Συνταγολογιο Τετ Νοε 02, 2011 2:49 am | |
| ^μμμμμμ...ε νδιαφερον ακουγεται..την εχεις δοκιμασει? | |
|
| |
Nina De Spell Επιμελητής Villyforce
Αριθμός μηνυμάτων : 122 Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2011
Ταυτοτητα Μαγου Κοιτώνας Crystaliz: V Βαθμός: πρωτοετής Strenght: (50/200)
| Θέμα: Απ: Συνταγολογιο Σαβ Νοε 19, 2011 9:39 pm | |
| το εχω δοκιμασει εγω! πολυ καλο | |
|
| |
Μaria Grein Επιμελητής Rollymist
Αριθμός μηνυμάτων : 587 Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2011 Ηλικία : 25
Ταυτοτητα Μαγου Κοιτώνας Crystaliz: R Βαθμός: πρωτοετής Strenght: (50/200)
| Θέμα: Απ: Συνταγολογιο Σαβ Νοε 19, 2011 9:57 pm | |
| Ωραια τοτε θα το δοκιμασω! Οριστε για Βιεννεζικα κουκουλουρομπισκοτακια [spoiler ][/spoiler] [spoiler ][/spoiler] Ελπίζω να σας αρεσει! | |
|
| |
Alexadra20 Επιμελητής Malleficoum
Αριθμός μηνυμάτων : 169 Ημερομηνία εγγραφής : 16/10/2011 Ηλικία : 21 Τόπος : Κέρκυρα
Ταυτοτητα Μαγου Κοιτώνας Crystaliz: M Βαθμός: πρωτοετής Strenght: (50/200)
| Θέμα: Απ: Συνταγολογιο Κυρ Ιαν 08, 2012 6:41 pm | |
| Τι χρειαζόμαστε:
- 400 γρ. αλεύρι
- 150 γρ. ζάχαρη
- 150 γρ. μαργαρίνη
- 600 ml γάλα
- 2 αβγά
- 1.1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1.1/2 κ.γ. βανίλια
Στα γρήγορα Κατηγορία Γλυκά ζύμηςΔιατροφή ΧορτοφαγικήΔυσκολία ΕύκολοΓρήγοροΠεριέχει ΑβγάΓάλαΠως το κάνουμε:
- Ανακατέψτε όλα τα στερεά υλικά σε ένα μπολ.
- Προσθέστε το γάλα και το βούτυρο λιωμένο. Ανακατέψτε καλά.
- Προσθέστε τα αβγά στο τέλος.
- Αφήστε τον χυλό να σταθεί για μισή ώρα.
- Ψήστε τις βάφλες σε ειδική ψηστιέρα (βαφλιέρα) και σερβίρετε με κρέμα σαντιγύ/μαρμελάδα τις αρεσκείας σας.
να και συνταγή για βάφλες !! | |
|
| |
| Συνταγολογιο | |
|